top of page
banner-rp-1.png

bedrijfsuitje

Ga de strijd aan met jouw collega’s op ’s werelds meest geavanceerde race simulatoren. Kies je favoriete raceklasse of circuit en ga 'Full Send!'

banner-21-racepark.png

Wie wordt de Max of Lewis van jullie bedrijf?

Bij Race Park ontvangen we jou en je collega’s, waarna de eerste keuzes al gemaakt worden.

 

Gaan we voorZadnvoort, Spa of allebei? Na een drankje en korte introductie gaan we van start met de races. Vrije training, kwalificatie en de race. Even voel je hoe het is om een echte coureur te zijn.

Goed om te weten:

Onze simulatoren zijn zeer intens. Je hersenen 'geloven' echt dat je 300 km per uur over het circuit scheurt. Daarom is er tussendoor voldoende afwisseling en tijd om gezellig met je collega’s te genieten van een hapje en drankje in onze koffie corner!

 

Op het grote scherm kijk je mee hoe je andere collega’s het doen.

 

Unieke beleving voor 4 tot 30 collega’s (afhankelijk van de locatie).

 

Je hebt de gehele locatie met bar, lounge en de simulatoren voor jullie bedrijf. Geen andere gasten dus!

 

Ook handig: Je parkeert gratis voor de deur op onze eigen parkeerplaats bij al onze locaties!

 

Met inmiddels vele 5 Sterren reviews op Google en Facebook is dit het uitje van het jaar!

Voorbeeldprogramma:

fast-food.png

Ontvangst met drankje

information.png

Korte speluitleg

racing-track.png

Keuze circuits en start toernooi

free.png

Vrije training, kwalificatie, races

award-ceremony.png

Prijsuitreiking en borrel

Tussendoor is er voldoende tijd om lekker met je collega’s ervaringen uit te wisselen! 

 • ​Wat zijn de openingstijden van de vestigingen?
  Reserveren (online) vooraf is noodzakelijk. Onze huidige openingstijden zijn: Dongen: woensdag t/m vrijdag van 13:30 t/m 21:00 en zaterdag en zondag van 11:00 t/m 23:00. Uden: maandag t/m vrijdag van 13:30 t/m 21:00 en zaterdag en zondag van 11:00 t/m 23:00. Zutphen: maandag t/m vrijdag van 13:30 t/m 21:00 en zaterdag en zondag van 11:00 t/m 23:00.
 • ​Waar kan ik parkeren?
  We hebben bij alle vestigingen GRATIS parkeerplekken voor de deur.
 • Hoelang vooraf moet ik aanwezig zijn?
  We vragen je om ca. 5 minuten voor het begin van je race aanwezig te zijn.
 • Wij zijn met meer dan 8 personen waarom toch Race Park?
  • Racen met je eigen groep, zonder andere gasten! (dus niet met andere deelnemers op een grid) • Tijdsduur: 2 uur, waarvan minimaal 1 uur racetijd per racer. Langer dan bij • Bij Race Park race je op minimaal 3 verschillende circuits in plaats van op 1 • Lichteffecten en force feedback trillingen maken jouw experience levensecht • Je raced meerdere races tegen elkaar waarbij de deelnemers doorwisselen op de simulatoren Ben je met meer dan 8 personen, dan wisselen we steeds na een race van simulator, onze medewerkers zorgen er voor dat iedereen voldoende racetijd heeft. Sim racen is behoorlijk intensief, dus ook met meer dan 8 personen komt iedereen aan bod en als je even een race moet wachten dan kun je meekijken op het grote scherm!
 • Zijn er consumpties beschikbaar?
  Het is NIET toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. We hebben op elke locatie verschillende mogelijkheden. In Breda/Tilburg hebben we een self service bar, waar je koffie, thee, bier, fris, wijn en snacks kunt pakken, als je zin hebt in een consumptie pak waar je zin in hebt en houd zelf even bij hoeveel consumpties je hebt genuttigd. Als je weggaat, kun je zelf afrekenen door de QR-code te scannen die je op de bordjes op tafel vindt. In Uden/Veghel hebben we een Sports Bar waar je allerlei snacks, hapjes, diner en lunch kunt nuttigen!
 • Toeschouwers zijn welkom!
  We hebben een gezellige lounge- en koffiecorner inclusief snacks, dit allemaal met een megascherm om alle actie te volgen.
 • Kan ik bij jullie stage lopen of werken?
  Leuk! Neemt contact met ons op via: info@racepark.nl of bekijk ons actuele vacatureaanbod: Vacatures | RacePark.nl.
RacePark without1.jpg

Vraag nu jouw offerte aan

Laat ons weten met hoeveel collega’s je wilt komen en wat je eventuele wensen zijn. Dan ontvang je binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.

banner-rp-1_edited-1_edited.png

DIT ZEGGEN ANDERE COUREURS

Kom racen!

Race Park is de levensechte race-ervaring voor groepen van 4 tot 30 personen. Ideaal voor vrienden, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

 

Als je houdt van competitie en adrenaline moet je dit een keer gedaan hebben. Ook niet race fans, die niet wisten wat ze te wachten stonden, vonden het geweldig!

 

Meer weten? Mail ons op info@racepark.nl

bottom of page