top of page
banner-rp-1.png

JOUW BUSINESS EVENT

Race Park biedt een energieke setting die perfect is voor belangrijke zakelijke bijeenkomsten. Met een groot aantal ruimtes is er altijd wel eentje die past bij jouw wensen.

banner-6-racepark.png

2 Activiteiten, 1 Experience

Race Park werkt exclusief samen met Fletcher Hotels, waardoor we een oneindig scala aan zakelijke mogelijkheden kunnen bieden.

Stel je voor: je organiseert een directie- of heisessie, relatie event of andere business meeting, en je doet dat op een locatie met waanzinnig Formule 1 simulatoren en het immens populaire Funky Shuffle op 1 locatie.

een perfecte manier om jouw verhaal kracht bij te zetten

Vergeet niet dat onze locaties geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen met 2 activiteiten in 1 experience! 

Race Park biedt een energieke setting die perfect is voor belangrijke zakelijke bijeenkomsten. Met een groot aantal ruimtes is er altijd wel eentje die past bij jouw wensen. Of je nu een kleine en exclusieve vergadering organiseert of een grotere bijeenkomst met maximaal 100 personen, wij hebben de perfecte setting voor jou. En natuurlijk zijn alle ruimtes voorzien van de beste audiovisuele ondersteuning en catering.

 

Onze lounges zijn zeer geschikt voor vergaderingen met gezelschappen tot ongeveer 100 personen. Je vergadert hier in een dynamische sfeer, waardoor je meteen energie voelt tijdens de meeting. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de waanzinnige activiteiten!

Race Park is de ideale locatie voor presentaties en bijeenkomsten met maximaal 100 personen. Ongeacht de grootte van de meeting, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Race Park en maak van jouw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring!

Bekijk de mogelijkheden:

bottom of page