top of page

De Race Experience van Race Park:

Bij ons verandert het spelen van een spelletje in een unieke formule 1 race ervaring. Je gaat beleven hoe het is een echte formule 1 coureur te zijn door middel van een leuke kennismaking met simracen.


Je gaat het opnemen tegen je vrienden, familie of collega's en ziet ook exact waar zij zich bevinden op het circuit. Geloof ons, het inhalen van één van je mede deelnemers op een beroemd circuit als Spa of Zandvoort is het leukste wat er is!

Onze sims staan zo ingesteld dat het voor iedereen (ook zonder ervaring) een spannende en unieke belevenis is.

Zo helpen onze sims een beetje met op de baan blijven, waardoor je soepel door de bochten rijdt.


Werkelijk overal is aan gedacht om jou te laten ervaren hoe het is om een Formule 1 coureur te zijn, maar let op: Het is vooral leuk en gezellig bij ons, wij richten ons niet op professionele en geavanceerde simracers maar op een gezellige kennismaking met simracen. Bij Race Park kom je binnen en zit je na een korte intro van ca. één minuut in de sim om te racen!


Je zult bij ons dan ook geen bewegende seats vinden, het racen op de sim is al heftig genoeg en onze ervaring is dat dit alleen maar kan zorgen voor een onprettig gevoel waar je soms ook misselijk van kan worden.


Bij Race Park is het motto: instappen en gas geven!


Wel maken onze sims gebruik van Force Feedback en trillingen voor het meeste realistische gevoel. Elk detail van het circuit voel je in het stuur.

Zo merk je het meteen als je naast het circuit terecht komt of botst tegen andere auto's of een muur. Wij hebben de 'schade' uitstaan dus je kunt altijd lekker doorrazen:)


Onze seats bieden ook een echte F1 ervaring. Je zit precies in de zithouding zoals die ook in een echte F1 auto is. Superkrachtige pedalen maken het helemaal af, hierdoor is het hard werken in de simulator!


Voor wat betreft de simulatiesoftware testen wij maandelijks alle beschikbare sim software en gebruiken we de software die op dat moment het beste en het meest realistisch aanvoelt. Onze focus ligt daarbij op driveabiltiy (is het prettig rijden op de circuits), plezier (moeilijkheidsgraad) en is de software betrouwbaar? Hierdoor kan het zijn dat we een oudere versie van de software gebruiken, maar dit doen we alleen vanwege de zojuist genoemde redenen. We hebben ze allemaal, maar gebruiken degene die jullie de beste en meest plezierige ervaring geeft.


Plezier, competitie en een gezellig laagdrempelige race-ervaring staan voorop!

Wie daag jij uit?Team Race Park

Comments


bottom of page